Rank: 9110th, it has 445 monthly / 16K total views.
Genres: Manhua , Webtoon , Josei(W) , Drama , Romance
Original language: Korean
Translated language: Indonesian
Read direction: Top to Bottom
Original work: Ongoing
Upload status: Ongoing
Year of Release: 2022
Summary:
The man surrounded by rumors that he’s the ugliest man of the century, he’s half-killed people because of his violent personality, he’s a psychopath, yes, was quite a dangerous man.
show the remaining
Notices:
Halo, ini project pertama aku jadi maaf kalo belom OK hehehe kritik dan saran terbuka kok! Karena ini aku translate sendiri, jadi gak 100% bener ya translatenya! Maaf kalo banyak typo~ Soalnya mimin kerjain sendiri semuanya~~~ Jangan lupa dukung Author di lapak resmi ya, plus tolong translate ini JANGAN REPOST DI WEBSITE MANAPUN YA!! Chapters sebelumnya bisa dibaca di lapak ijo ya! Boleh juga support greenmin biar makin semangat translatenya nih hehe~ https://trakteer.id/greenie.code/tip Terima kasih, Gomawo, Xiexie~~~~

Chapters (1)

${localHistory_item.text_epi} ${localHistory_item._time_ago}

Reviews

Comments

with chapters

Disqus

advertising